niedostępny

Hôtellerie-restauration.com + audio online

Podręcznik Hotellerie-restauration.com to kompleksowa metoda do nauki języka francuskiego dla osób pragnących poznać tajniki branży hotelerskiej i gastronomicznej.

112.20 131.90 -15%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
131.9
szt.
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Orlen Paczka 0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Paczkomaty InPost 13.9
  • Kurier Inpost 14.9
  • Kurier Inpost - pobranie 16
  • Poczta Polska 17.9
ISBN:
9782090398564

Hotellerie-restauration.com przedstawia konkretne sytuacje komunikacyjne w języku francuskim związane z branżą hotelarską i turystyczną.
W podręczniku znajdują się starannie opracowane lekcje, które łączą teorię z praktyką, umożliwiając uczniom rozwijanie umiejętności niezbędnych w dynamicznie rozwijającej się branży. Książka zawiera praktyczne scenki i dialogi-od zameldowania, przez przyjmowanie zamówień, aż po rekomendacje menu. 

Podręcznik Hotellerie-restauration.com przeznaczony jest dla młodzieży i osób dorosłych na poziomie A2/B1. Książka przewidziana została na około 120 godzin lekcyjnych.

Na stronie internetowej https://pointcom.cle-international.com/ znajdują się:
- nagrania audio do książki w formacie mp3,
- nagrania video.

Poziom trudności językowej: A2/B1
Dla kogo?
-uczniowie i studenci szkół o specjalności: hotelarstwo i gastronomia,
-pracownicy branży hotelarskiej i gastronomicznej,

Parametry:
Wydawnictwo:
CLE International
Seria wydawnicza:
.com
Poziom zaawansowania:
A2, B1
Data wydania:
2025
Ilość stron:
144
Okładka:
Miękka
Wydawca: CLE International
Autor:  Sophie Corbeau, Chantal Dubois, Jean-Luc Penfornis, Laurent Sémichon
EAN / ISBN: 9782090398564
Oprawa: miękka
Stron: 144
Data wydania: 2025
Livre de l'élève de Hôtellerie-restauration.com, méthode de français langue étrangère (FLE) dans le domaine du français sur objectif spécifique (FOS) pour grands adolescents et adultes, niveaux A2/B1.

Hôtellerie-restauration.com a pour objectif d'amener en 120 heures les apprenants à communiquer en français dans des situations courantes des professions de l'hôtellerie et de la restauration.
Cette méthode s'adresse à tous les professionnels du secteur en contact direct avec la clientèle francophone.
Utilisable à partir de 60 heures de français général, Hôtellerie-restauration.commet en scène des situations de communication simples.

Les "plus" de la deuxième édition:
  • sur l'espace digital http://pointcom.cle-international.com : un docu-fiction vidéo 6 épisodes en liendirect avec les unités du livre et tout l'audio au format mp3
  • un guide "Gastronomie et oenologie" tout en couleur
  • une préparation au DPF TH B1 avec 10 épreuves d'entrainement 
  • deux tests de placement : un test général et un test en langue de spécialité
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: