En cuisine et en salle + DVD-rom B1-B2 podręcznik dla ucznia

En cuisine et en salle B1-B2 jest przeznaczony dla starszych nastolatków, którzy osiągnęli poziom A2 europejskiego systemu opisu kształcenia językowego.

108.72 127.90 -15%
Najniższa cena z 30 dni przed promocją:
127.9
szt.
Darmowa dostawa !
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Orlen Paczka 0
  • Odbiór osobisty Kraków 0
  • Paczkomaty InPost 13.9
  • Kurier Inpost 14.9
  • Kurier Inpost - pobranie 16
  • Poczta Polska 17.9
ISBN:
9782090386752

En cuisine et en salle to metoda, która spełnia potrzeby kursów języka francuskiego dotyczące konkretnych celów (FOS) oraz oczekiwania tych, którzy chcą poprawić swój francuski w kontekście zawodowym lub szukają pracy w sektorze restauracyjnym w środowisku francuskojęzycznym.

En cuisine et en salle ustanawia się stały związek między nauką języka a profesjonalnymi praktykami w zakresie gotowania i serwowania w jadalni. Warsztaty wideo uzupełniają strony kultury i cywilizacji obrazami. Ilustrowany słownik ułatwia nabycie wysoce specjalistycznego słownictwa gastronomicznego. Wreszcie, instrukcja obejmuje szkolenie do egzaminów zawodowych.

En cuisine et en salle uczniowie osiągają poziom B1-B2 CEFR i opanowują szereg umiejętności językowych ściśle związanych z ich sektorem działalności.

Przewodnik dla nauczyciela do kupienia osobno: En cuisine et en salle B1-B2  podręcznik dla nauczyciela.

Parametry:
Poziom zaawansowania:
B1, B2
Wydawca: CLE International
EAN / ISBN: 9782090386752
Oprawa: miękka
Stron: 256
Data wydania: 2015

 

En cuisine et en salle B1-B2 s'adresse à des étudiants grands adolescents ayant acquis le niveau A2 du Cadre européen commun de référence pour les langues, notamment avec le manuel En cuisine! A1-A2. Cette méthode répond aux besoins des cours de français sur objectifs spécifiques (FOS) et aux attentes de ceux qui souhaitent améliorer leur français en contexte professionnel ou de recherche d'emploi dans le secteur de la restauration en environnement francophone.

En cuisine et en salle établit un lien constant entre aprentissage de la langue et pratiques professionnelles dans les métiers de la cuisine et du service en salle. Un atelier vidéo complète en images les pages cultures et civilisation. Un glossaire illustré facilite l'acquisition du vocabulaire très spécialisé de la restauration. Enfin, le manuel inclut un entraînement aux examens professionnels.

Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: