Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
-
Kategorie
-
Pomoce językowe
- Fonetyka francuska
- Cywilizacja/Kultura Francji
- Rozumienie ze słuchu, wypowiedz ustna
- Odmiana czasownika
- Nauka pisania po francusku
- Lektury uproszczone po francusku
- Nauka ortografii
- Francuski w pracy zawodowej i biznesie
- Nauka słownictwa francuskiego
- Francuski dla lekarzy
- Gramatyka francuska
- Pomoce dla nauczycieli języka francuskiego
- Inne języki
- Nauka polskiego dla francuzów
- Delf/Dalf/Tcf
-
Literatura
- Nagrody literackie
- Literatura polska tłumaczona na francuski
- Literatura klasyczna
- Literatura obyczajowa
- Literatura francuska, frankofońska XX-XXIw.
- Literatura światowa
- Kryminał, sensacja, thriller
- Dla dzieci i młodzieży
- Mały Książę, Przygody Mikołajka
- Biografie
- Historia i teoria literatury
- Literatura dwujęzyczna
- Poezja i teatr
- Sztuka życia
- Podręczniki
- Gry i zabawy językowe
- Słowniki i encyklopedie w języku francuskim
- Inne
- Dla dzieci
- Nauki humanistyczne i społeczne
-
Pomoce językowe
- Literatura
- Podręczniki
- Bestsellery
- Promocje
- Nowości
- Kontakt
-
Kategorie
-
Fonetyka francuska
-
Cywilizacja/Kultura Francji
-
Rozumienie ze słuchu, wypowiedz ustna
-
Odmiana czasownika
-
Nauka pisania po francusku
-
Lektury uproszczone po francusku
-
Nauka ortografii
-
Francuski w pracy zawodowej i biznesie
-
Nauka słownictwa francuskiego
-
Francuski dla lekarzy
-
Gramatyka francuska
-
Pomoce dla nauczycieli języka francuskiego
-
Inne języki
-
Nauka polskiego dla francuzów
-
Delf/Dalf/Tcf
-
Nagrody literackie
-
Literatura polska tłumaczona na francuski
-
Literatura klasyczna
-
Literatura obyczajowa
-
Literatura francuska, frankofońska XX-XXIw.
-
Literatura światowa
-
Kryminał, sensacja, thriller
-
Dla dzieci i młodzieży
-
Mały Książę, Przygody Mikołajka
-
Biografie
-
Historia i teoria literatury
-
Literatura dwujęzyczna
-
Poezja i teatr
-
Sztuka życia
Pomoce językoweLiteratura -
- Literatura
- Podręczniki
- Bestsellery
- Promocje
- Nowości
- Kontakt
-
En cuisine et en salle B1-B2 - podręcznik dla nauczyciela
Podręcznik dla nauczyciela do książki En cuisine et en salle B1-B2.
- Odbiór osobisty Kraków 0
- Orlen Paczka 0
- Odbiór osobisty Kraków 0
- Paczkomaty InPost 13.9
- Kurier Inpost 14.9
- Kurier Inpost - pobranie 16
- Poczta Polska 17.9
Opis serii:
En cuisine et en salle B1-B2 jest przeznaczony dla starszych nastolatków lub dorosłych, którzy nabyli poziom A2 europejskiego systemu opisu kształcenia językowego.
Metoda spełnia potrzeby kursów języka francuskiego dotyczące konkretnych celów (FOS) oraz oczekiwania tych, którzy chcą poprawić swój francuski w kontekście zawodowym lub szukają pracy w sektorze restauracyjnym w środowisku francuskojęzycznym.
W kuchni i jadalni ustanawia się stały związek między nauką języka a profesjonalnymi praktykami w zakresie gotowania i serwowania w jadalni. Warsztaty wideo uzupełniają strony kultury i cywilizacji obrazami. Ilustrowany słownik ułatwia nabycie wysoce specjalistycznego słownictwa gastronomicznego. Wreszcie, instrukcja obejmuje szkolenie do egzaminów zawodowych.
En cuisine et en salle uczniowie osiągają poziom B1-B2 CEFR i opanowują szereg umiejętności językowych ściśle związanych z ich sektorem działalności.
Podręcznik dla nauczyciela do książki En cuisine et en salle B1-B2.
En cuisine et en salle B1-B2 s'adresse à des étudiants grands adolescents ou adultes ayant acquis le niveau A2 du Cadre européen commun de référence pour les langues, notammment avec le manuel En cuisine! A1-A2. Cette méthode répond aux besoins des cours de français sur objectifs spécifiques (FOS) et aux attentes de ceux qui souhaitent améliorer leur français en contexte professionnel ou de recherche d'emploi dans le secteur de la restauration en environnement francophone.
En cuisine et en salle établit un lien constant entre apprentissage de la langue et pratiques professionnelles dans les métiers de la cuisine et du service en salle. Un atelier vidéo complète en images les pages cultures et civilisation. Un glossaire illustré facilite l'acquisition du vocabulaire très spécialisé de la restauration. Enfin, le manuel inclut un entrainement aux examens professionnels.
Avec En cuisine et en salle, les apprenants atteignent un niveau B1-B2 du CECRL et maîtrisent une gamme de compétences linguistiques en relation étroite avec leur secteur d'activité.
-
Produkty podobne
-
Ostatnio oglądane produkty