Hotellerie-restauration.com 2e édition, Guide pédagogique
Przewodnik dla nauczyciela do książki Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie .
Cena: 92.25 Cena przed promocją: 108.50 -15%
Symbol: 9782090380477
Przewodnik dla nauczyciela do książki Hotellerie-restauration.com podręcznik + DVD-Rom wydanie drugie .
Cena: 92.25 Cena przed promocją: 108.50 -15%
Opis serii:
Hôtellerie-restauration.com ma na celu zachęcenie uczniów do komunikowania się w języku francuskim. Opracowana na 120 godzin w codziennych sytuacjach w zawodach hotelowych i restauracyjnych. Ta metoda jest przeznaczona dla wszystkich specjalistów w branży mających bezpośredni kontakt z klientami francuskojęzycznymi.
Zalety drugiej edycji:
- płyta DVD-Rom zawierająca: dokumentację fikcyjną wideo w 6 odcinkach w bezpośrednim związku z jednostkami książki i dźwiękiem w formacie mp3,
- kolorowy przewodnik „Gastronomia i wino”,
- przygotowanie do DFP TH B1 (profesjonalny francuski dyplom turystyki i hotelarstwa paryskiej izby handlowo-przemysłowej) z 10 testami szkoleniowymi,
- dwa testy kwalifikacyjne: test ogólny i test z języka specjalistycznego
- Szczegółowy przewodnik dydaktyczny z odpowiedziami do ćwiczeń.
Guide pédagogique de Hôtellerie-restauration.com, méthode de français langue étrangère (FLE) dans le domaine du français sur objectif spécifique (FOS) pour grands adolescents et adultes, niveaux A2/B1.